Novosti

Corona render-engine

Datum: 01.02.2019.

Nakon višegodišnje beta-faze testiranja predstavljena je konačna verzija Corona renderera (za Cinema4D), bazirana na verziji 3 za StudioMax. Iako je već u beta-fazi korištena za produkciju, sada ju i potpuno uvodimo u naš workflow.

 

Novi radovi u galeriji

Datum: 16.07.2015.

Galerija je obnovljena nekim od zanimljivijih projekata iz prethodnog razdoblja.

 

 

Poslužitelji

Datum: 01.03.2015.

   Naša rješenja za male uredske poslužitelje, bazirana na Linux OS-u, uz pouzdan rad dokazala su se i uspješnom zaštitom podataka od, u zadnje vrijeme sve učestalijih napada tzv. "ransom" virusa. Budući da je inkrementalni backup izdvojen od svakodnevnih zadaća poslužitelja time je i potpuno izvan dosega virusa kojima su izložena Windows računala.

   Rizik za aktualne (dnevne) podatke i dalje postoji zbog neizbježnog "mapiranja" diskova poslužitelja od strane Windows računala ali uz dobru organizaciju i educiranost naših klijenata, to je svedeno na minimum.

 

 

Cinema4D R14

Datum: 04.09.2012.

Kako je Cinema4D naš glavni alat za izradu 3D modela i vizualizacija, uvijek s posebnom pažnjom pratimo novosti koje donosi svaka nova inačica. Među brojnim poboljšanjima, posebno bi istakli novi Camera Calibrator koji omogućava točnije fotomontaže, što je za arhitektonske vizualizacije od posebne važnosti. Više na www.maxon.net

U očekivanju da nam stigne puni paket, već testiramo demo-verziju i provjeravamo kompatibilnost sa našim bibliotekama i starim projektima kako bi našim klijentima i dalje osigurali kvalitetnu i brzu uslugu.

 

 

Crkva Župe Sv.Križa - Lukarišće

Datum: 20.09.2010.

Projekt crkve Župe Sv.Križa sa župnim dvorom je trenutno u poodmakloj fazi građevinskih radova. Iako je naš dio posla odavno završen, zanimljivo je pratiti realizaciju ovog, po mnogočemu specifičnog projekta gdje je korištenje 3D modela bilo ključno za definiranje oblika i detalja a u konačnici i za izradu klasične, 2D projektne dokumentacije.

Detaljnije o cijelom projektu, sa unutrašnjim liturgijskim elementima, uskoro u galeriji.

 

SC - Studentski dom S.Radić

Datum: 01.07.2010.

Otvorenje novih paviljona studentskog doma Stjepan Radić

(SC u Zagrebu)

Kruna rada na svakom projektu je zasigurno trenutak njegova otvorenja i stavljanja u funkciju, a zadovoljstvo više pruža činjenica što se radi o projektu koji će unaprijediti studentski standard. Iako samo u fazi projektiranja, sudjelovanje u tako velikom i složenom projektu uz projektante i njihove suradnike, te izvođače i njihove kooperante, čini nas posebno ponosnim.

 

3D model je rađen u ranoj fazi projektiranja (2007/08), bez uobičajenih 2D n

 

Poteškoće u pristupu

Datum: 03.05.2010.

Zbog oštećenja dijelova stranica izazvanih napadom virusa na host server, tijekom par proteklih dana bile su moguće poteškoće u pristupu te aktiviranja anti-virusa na lokalnom računalu, odnosno pojave oznake Attacked site ukoliko koristite Firefox (Mozilla) preglednik. Problemi su uklonjeni te se ispričavamo na nastalim neugodnostima prilikom posjeta našem webu.

Problem je u potpunosti riješen prelaskom na hosting kod naših partnera, tvrtke Arscom, koja nam pruža puni 100% up-time.

 

 

Novi MM-Design web

Datum: 16.07.2009.

Predstavljamo vam naš novi, značajno unaprijeđeni web-site. Zahvaljujući suradnji sa našim partnerima, tvrkom Arscom Studio (www.arscom.hr) i njihovom moćnom i fleksibilnom CMS (Content Management System) rješenju, naše su stranice dobile dugo očekivanu funkcionalnost.

Posebnost novog rješenja je CMS sustav koji omogućava jednostavno i brzo ažuriranje, kako bi našim klijentima i posjetiocima stranica mogli redovno predstavljati nove projekte u kojima sudjelujemo te ih obavještavati o novostima.

 

Arscom Studio

Datum: 15.06.2009.

Posebna nam je čast i zadovoljstvo objaviti  postignuti dogovor o suradnji sa tvrtkom Arscom Studio, specijaliziranoj za izradu vrhunskih arhitektonskih vizualizacija. Mnoge svjetske nagrade i priznanja struke zasigurno ih smještaju u sam vrh domaćeg tržišta, a svojom kvalitetom osvajaju i inozemno. Uz vizualizacije, tu je još i odjel grafičkog te web-dizajna sa vlastitim CMS rješenjima.

Iako se u jednom dijelu naš program usluga podudara, cilj nam je ujediniti one druge, komplementarne, te sinergijom znanja i iskustva otvoriti nove mogućnosti u razvoju i spremno dočekati izazove novih, složenijih projekata.